MANZANAS ESPERIDAS

Municipi: CASTILFABIB (Rincón de Ademuz, Valencia) i BIAR (Alacant)

Codi de segell: SPGE-ME-27

Descripció del projecte:

Es tracta d’un projecte de recuperació i producció de pomes de varietat esperiega. Transformem la poma per  revaloritzar durant tot l’any mitjançant els transformats. El projecte el formen ANNA BALLESTER i MAR ESTEVE i els nostres principis son l’agroecologia, treballar per la sobirania alimentària, cuidar els canals curts de comecialització i treballar per aconseguir obradors compartits als municipis xicotets.

Productes:

Pomes esperiegues, melmelades, compotes  cremes dolçes i gelatines de poma esperiega

Entreguem comandes a domicili en temporada de pomes i tenim productes transformats a Les Marietes  (mercat Algirós), Les Herbetes (Cabanyal), Som Alimentació, GDC Amics de la Malva, Mercatremol (Alacant) L’Hort de la pastenaga (Otos), La Xarxa Agroecològica d’Alcoi, Biotremol (Castalla) i la CVR de Castelló. Estem a mercats con Ecomaclet una vegada al mes, firetes d’estiu, festivals i Fira de la Poma Esperiega al Racó d’Ademús. A més a més formen part de Xicoteta El·laboració, on ens formem, compartim necessitats i ens recolçem les elaboradores dels diferents projectes.

Dies i àrees de repartiment:

Pomes entre novembre-febrer i transformats de març a març (domicilis, gdc, tendes amigues…)

Comanda mínima: 10 kg de pomes/8 pots de conserves de poma

Contacte:

621208979/649079522/manzanas@esperidas.com

Web: www.esperidas.com

Instagram: manzanas_esperidas

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s